Založ si blog

Som kompletný..?

 

Trápim si hlavičku, čo /kto/ je to politik. Kto ho dosadil do úradu, za akým účelom a čo od neho očakáva.

Toť som kdesi počul, že referendum v akejsi obci nebude brané do úvahy. A dokonca sa k tomu vyjadril aj prezident tej nemenovanej zeme, zrejme stredoamerického typu….hehehe…že občan má byť solidárny a nemá sa báť nepoznaného…nie som si celkom istý, ale vraj to tak niektoré zeme majú a mali zaužívané, že občan si myslí len to, čo mu je dovolené…

V Rakúsku ešte pritvrdili a chystajú zákon, že občana nebude smieť zaujímať, koho mu vláda do susedstva nasťahuje. Vždy som si vo svojej hlúposti a naivite myslel, že politik má bojovať a pracovať za záujmy svojho voliča a občana. Nie za záujmy Bruselu, či Berlína…nedajbože Damašku.

O tom ekonomickom obohatení, ktorým sa nám vyhrážajú politici, bojujúci za prijatie kvót na povinné prijatie imigrantov, by sa mali pýtať starostov miest, ako je Paríž, Berlín, či Hamburg. A tiež sa ich spýtať v tej súvislosti na úspešnosť štúdia Tureckých a Arabských detí na základných školách.

Odporúčam link: http://deutschmann.blog.respekt.cz/turecke-skoly-v-nemecku-erdoganova-pokradma-pesinka-do-evropy/

O kultúrnom obohatení nám tlačia do hláv také úžasné veci, ktoré v Babylone vymysleli pred 1000 rokmi…zrejme politici predpokladajú, že sa k nám nasťahujú géniovia, schopní vymyslieť nejaké nové písmo, číslice a nový spôsob, ako jedným ťahom odrezať neveriacemu hlavu.

Politika nie je práca…je to poslanie…niektorí sa podľa toho slova dokonca aj volajú…politik musí byť tak trocha aj vizionár. Nesmie predpokladať, že demografickú krízu vyriešia svojími vagínami Arabky. Mal by vytvoriť vhodné podmienky, aby domáce ženy rodili deti. Aby rodenie detí, najmä v pracujúcich rodinách, bolo výhodné…aby sa oplatilo.

Už aj v Austrálii na to prišli. . .

26.08.2015

…voľakedy starí ľudia vraveli, že hluchému môžeš do uší aj anjelskou trúbou trúbiť…nepomôže… Předseda vlády Kevin Rudd – Austrálie : Muslimové, kteří chtějí žít podle islámského práva Sharia, byli ve středu vyzváni, aby opustili Austrálii, čímž se vláda zaměřila na radikály ve snaze odvrátit možné teroristické útoky. [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3585x
Priemerná čítanosť článkov: 1793x

Autor blogu

Kategórie

Archív